Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

ΑΘΗΝΑ, 10/05/2012
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 38439/2781/240

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

Προς τους ασφαλισμένους, συνταξιούχους και υπαλλήλους της Β' ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ του Τ.Ε.Α.Ι.Τ. (Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε.)

Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου, με την υπ' αριθμ. 259/173/25-04-2012 απόφασή του, ενέκρινε την αποστολή τέκνων ασφαλισμένων, συνταξιούχων και υπαλλήλων του Τομέα μας σε παιδικές εξοχές (κατασκηνώσεις) κατά τη φετινή θερινή περίοδο.

Όσοι επιθυμούν να στείλουν τα τέκνα τους σε κατασκηνώσεις, μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από 28 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2012, κατά τας ώρας 9:00 π.μ. - 13:00 μ.μ., και για τις τρεις κατασκηνωτικές περιόδους. 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ: 
• Δικαίωμα συμμετοχής των τέκνων τους στις κατασκηνώσεις θεμελιώνουν οι ασφαλισμένοι που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον δύο (2) έτη ασφάλισης στον Τομέα κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.
• Σε περίπτωση διακοπής της ασφάλισης, ο ασφαλισμένος διατηρεί την ασφαλιστική του ικανότητα για κάθε συνέπεια κατά το έτος διακοπής της ασφαλίσεώς του αλλά και για ολόκληρο το επόμενο έτος, εφόσον όμως κατά το έτος διακοπής της ασφαλίσεώς του είχε πραγματοποιήσει τεσσάρων (4) πλήρων μηνών ασφάλιση στον Τομέα.
• Μετέχουν τέκνα ασφαλισμένων, συνταξιούχων και υπαλλήλων του Τομέα, ηλικίας από 7 έως 16 ετών, τα οποία θα έχουν συμπληρώσει το 7ο έτος τους κατά την έναρξη και δεν θα έχουν υπερβεί το 16ο κατά τη λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου στην οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν.
• Εφόσον υφίσταται οφειλή προς τον Τομέα από ληξιπρόθεσμες δόσεις δανείου, αιτήσεις θα γίνονται δεκτές, και πάντοτε εντός της καθορισμένης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, μόνον κατόπιν εξοφλήσεως της οφειλής και προσκόμισης σχετικού καταθετηρίου τραπέζης στην Υπηρεσία.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 
• Αίτηση (ως Υπόδειγμα 1). Σε περίπτωση που αιτείσθε για φιλοξενία περισσοτέρων του ενός τέκνων, σας τονίζουμε ότι η σειρά με την οποία θα τα καταγράψετε θα είναι δεσμευτική εάν οι προς κάλυψη θέσεις, λόγω της μείωσής τους, δεν επαρκέσουν ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις. Επίσης, και για τους αυτούς λόγους, παρακαλείσθε να δηλώσετε στο σχετικό πεδίο και τις κατασκηνώσεις κατά τη σειρά προτιμήσεώς σας.
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή ληξιαρχική πράξη γέννησης ή αστυνομική ταυτότητα του τέκνου (πρωτότυπα ή επικυρωμένα).
• Δύο πρόσφατες φωτογραφίες του τέκνου (τύπου ταυτότητας).
• Βεβαίωση εργοδότη, εμφαίνουσα την ημερομηνία πρόσληψης του ασφαλισμένου και το χρονικό διάστημα της ασφάλισής του έως σήμερα στον Τομέα.
• Ο ασφαλισμένος που κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης δεν εργάζεται αλλά διατηρεί κατά τα ανωτέρω την ασφαλιστική του ικανότητα στον Τομέα, πρέπει να υποβάλει δήλωση εμφαίνουσα το τελευταίο χρονικό διάστημα που ασφαλίστηκε στον Τομέα, καθώς και την εργοδότρια εταιρεία.
• Κάρτα κατασκηνωτή (ως Υπόδειγμα 2), συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από το γονέα ή κηδεμόνα, η οποία θα του επιστραφεί σφραγισμένη από τον Τομέα, μετά το πέρας της επεξεργασίας όλων των αιτήσεων. Η επιλογή κατασκηνωτικής περιόδου είναι δεσμευτική και χωρίς δυνατότητα μεταγενέστερων αλλαγών.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
• Κατά την προσέλευση του τέκνου στην κατασκήνωση, θα συμπληρώνεται από το γονέα ή κηδεμόνα Υπεύθυνη Δήλωση Προσέλευσης (ως Υπόδειγμα 3).
• Ομοίως, κατά την αποχώρηση θα συμπληρώνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα Υπεύθυνη Δήλωση Αποχώρησης (ως Υπόδειγμα 4).
• Εφιστούμε ιδιαιτέρως την προσοχή των γονέων / κηδεμόνων ότι, σε περιπτώσεις προσωρινής αποχώρησης του τέκνου κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου, εφόσον συντρέξουν σοβαροί λόγοι και για διάστημα που δεν θα υπερβεί τις δύο (2) διανυκτερεύσεις, θα πρέπει απαρεγκλίτως να το δηλώσουν ενυπογράφως στο ειδικό πεδίο της Υπεύθυνης Δήλωσης Αποχώρησης. Αθέτηση της ανωτέρω υποχρέωσης των γονέων / κηδεμόνων θα έχει ως συνέπεια τη μη καταβολή από τον Τομέα των τροφείων του κατασκηνωτή.

Αιτήσεις που κατά την υποβολή τους (αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς), δεν πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και δεν συνοδεύονται από τα ανωτέρω δικαιολογητικά, τα οποία πρέπει να είναι π ρ ω τ ό τ υ π α, δεν θα λαμβάνονται υπ' όψιν. 
Παρακαλείσθε να συμπληρώνετε στην αίτηση / δήλωση τον αριθμό μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ), τον οποίο θα βρείτε στο απόκομμα θεώρησης του βιβλιαρίου υγείας σας. Οι αιτήσεις με τα συνοδευόμενα δικαιολογητικά κατατίθενται στα γραφεία του Τομέα επί της οδού Χαλκοκονδύλη 56, δύνανται δε να αποσταλούν ταχυδρομικώς (συστημένα επί αποδείξει) ή με ταχυδιανομέα (κούριερ) στην ανωτέρω διεύθυνση.

Πληροφορίες δίνονται καθημερινά από τις Υπηρεσίες του Ταμείου (10:00 με 15:00) ή στα τηλέφωνα 210 5289 558, 210 5289 559, 210 5289 547, 210 5289 548, 210 5289 526, 210 5289 574. 


Εκ της Διευθύνσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου